Kırıkkale'yi çok iyi tanıyorum

Kırıkkale

AK Parti eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, milletvekilliği aday adaylığı için müracaatını yaptı. Dağdelen, müracaatında Kırıkkale'yi çok iyi tanıdığını ve hak için halka hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

BÜYÜK HİZMETİ OLDU

AK Parti’de Milletvekilliği aday adaylığı için müracaatlar sürüyor. Eski İl Başkanlarından Nuh Dağdelen, milletvekilliği için aday adaylığı müracaatını yaptı. Müracaat öncesi bir açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, Nuh Dağdelen ile bir dönem AK Partide beraber çalıştıklarını kendisini Ak parti davasına büyük hizmetleri olduğunu söyledi.

KESİNLİK KAZANMADI

Akçay, sivil toplum örgütlerine yönelik yapılacak olan çalışmanın kesinlik kazanmadığını belirterek ”Sivil toplum örgütü liderlerinin milletvekilliği aday belirlemek için sandıklarda oy kullanacağı yönünde bir karar çıkmadı. Kesinlik kazanmadı. Partimize müracaatlar 7 Nisan’da son bulacak. Bu seçimlerde de oy oranımızı yükselterek 3-0 yapmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

SORUNLARI İYİ BİLİYORUM

Eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, müracaatında yaptığı açıklamada AK Partide çeşitli kademelerde görev aldığını en son İl başkanlığı görevini yaptığını dolasıyla Kırıkkale’yi çok iyi tanıdığını sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. 

KIRIKKALE’DE YAŞAYACAĞIM

Dağdelen,  daha önce belediye başkanlığı içinde müracaat ettiğini bunun bir nasip işi olduğunu belirterek, “Altı ay kadar çevrem ile partili arkadaşlarımla istişareler yaptık. Gerek siyasi tecrübem gerekse Kırıkkale’yi çok iyi tanımam nedeni ile aday adayı olmam için bir kanaat oluştu. Bizde aday olmaya karar verdik. AK Parti iktidarı Kırıkkale’yi çok büyük hizmetlerde bulundu. AK Partili Kırıkkale Belediyemizin çok büyük hizmetleri oldu. Hiçbir seçimde sıkıntı yaşamadık. Bu bir heves bir siyasi istek. Hak için halka hizmet etmek istiyorum. Eğer seçilirsem de Allah bana Ak parti Milletvekilliği nasip ederse Kırıkkale’de yaşayan bir Milletvekili olacağım. Rabbim tüm aday adayı arkadaşlarım içinde kim hayırlı ise bu göreve onu getirsin.”dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız